ATÜ- LAP- C- 1516- 02 "Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Üniversite ve Kadın Dostu Kampüs" Projesi

ATÜ- LAP- C- 1516- 02 kodlu Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Üniversite ve Kadın Dostu Kampüs projesi Atılım Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASAUM)  ile Hukuk Fakültesi desteği ile Öğr. Gör. Damla Songur’un danışmanlığı, Arş. Gör. Erhan Küçük’ün eş danışmanlığı ve   Öğr. Gör. Dr. Aslı Şimşek gönüllü danışmanlığında yürütülmektedir.

Bu projede, kadın sorunları üzerine gerçekleştirilecek araştırmaların yanı sıra; Atılım Üniversitesi’nde toplumsal cinsiyet eşitliği algısı ölçümlenmekte ve Kadın Dostu Kampüs olma yolunda güçlü ve zayıf yönler tespit edilerek kısa ve uzun vadeli yol haritası hazırlanmaktadır. Ayrıca proje kapsamında toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık çalışmasının yanı sıra KASAUM için bir imaj çalışması da gerçekleştirilmektedir.

PROJE TAKIMI
ELİF ÇETİN Hukuk Fakültesi