Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadın Hakları Dersi Bahar Dönemi Başlıyooor!

KASAUM tarafından açılan ve Hukuk Fakültesi öğrencileri dışında tüm üniversite öğrencilerinin seçimine açık olan HUM 211 Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Hakları dersi, 2016- 2017 Bahar Dönemi'nde de açılıyor! Öğrencilerin toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda hak temelli bir bakış açısı kazanması ile bilgi ve blinç düzeyinin yükseltilmesi amacı taşıyan derste, her haftanın konusu alanında uzman ve deneyimli kişiler tarafından anlatılacak.

Ders, sınav yerine ödev ve konferans katılımlarına göre notlandırılacak olup; 10 hafta derse devam edenler çeşitli programlara katılımda kullanabilecekleri ve özgeçmişlerine ekleyebilecekleri bir Katılım Belgesi almaya hak kazanacak. Üstelik dersi, seçemeyen öğrencilerin de 10 hafta katılım koşunu sağlayarak bu belgeyi alması olanaklı...

Güz Dönemi'nde açılan dersin tamamlayıcısı niteliğindeki Bahar Dönemi dersi,, temel kavram ve konuları öğrenmek için bu ders tavsiye edilir!